De leukste uitstapjes voor ouderen uit Midden-Nederland!

Ouderen Uitstapjes organiseert de leukste uitstapjes voor ouderen woonachtig in Midden-Nederland. Dit doen we uitsluitend voor 65-plussers in kleine gezellige groepen van maximaal 8 personen. We plannen en organiseren dag uitjes op de mooiste locaties. Het gehele uitje is altijd all-in voor slechts € 99,- en achteraf krijgt iedereen een mooi aandenken in de vorm van een fraai cadeau, geheel gratis inbegrepen. Elke week nemen we ook iemand gratis mee die het niet zo financieel breed heeft. 

 

Op welke manier kan ik een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij en hiervan mijn werk maken? Dat heb ik me vaak afgevraagd en nu de knoop doorgehakt om mijn eigen onderneming op te richten;  iets om naar uit te kijken, een dag zorgeloos genieten, in contact komen met anderen en een tastbare, mooie herinnering achterlaten...

Door goed naar ouderen te luisteren en de samenwerking op te zoeken met bereidwillige partijen kan Ouderen Uitstapjes het verschil maken. U een glimlach op uw gezicht toveren is iets waar ik zelf ook heel gelukkig van word.

Hopelijk mag ik voor u binnenkort een exclusieve dag uit organiseren!

Ervaar de waarde van met elkaar!  

Hamdi Chalati, eigenaar/oprichter

_SDF4283 wit.jpg

MVO: Elke week iemand gratis mee!

Minderbedeelde ouderen mogen gratis deelnemen aan de excursies van Ouderen Uitstapjes. Wij geven dit vorm door één keer per week 1 persoon met een laag inkomen gratis mee te nemen op een uitje. Wij vragen de gelukkige als tegenprestatie een kort interview te geven na afloop van de excursie. Zijn of haar ervaring publiceren wij dan op onze website, facebook pagina en LinkedIn.

Naast deze eigen wekelijkse actie omarmen de meeste locaties uit ons programma ook het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dat kan zijn op het gebied van:

  • Cultuur: de locatie heeft een maatschappelijke en/of culturele functie voor de omgeving.
  • Natuur: een locatie werkt duurzaam of schenkt op andere zichtbare manieren bijzondere aandacht aan milieu en natuur.
  • Mensen: sociaal ondernemerschap binnen de locatie. Hierbij wordt ruimte geboden aan stagiaires, jongeren in leerwerk trajecten of mensen die moeite hebben terug te keren op de arbeidsmarkt, bijvoorbeeld met een arbeidsbeperking.
Een mooie manier om ouderen met elkaar te verbinden én isolement, eenzaamheid en verveling tegen te gaan, chapeau! Hamdi is hier uitermate geschikt voor.
— Yvonne Fonville, Leidsche Rijn

contactformulier

Naam *
Naam
 

Bedrijfsgegevens

Ouderen Uitstapjes / Chalati Events
Statensingel 10
3404 WB  IJsselstein

volg ons via social media

IBAN NL45INGB0007691989
BTW NL212304896B01
KVK 67796850