Even voorstellen...

Een blog schrijven terwijl ik deze zaak aan het opstarten ben.. wat u in de toekomst op deze plek kunt verwachten, is een blog waarin ik u meeneem in de ervaringen en activiteiten die wij met elkaar hebben beleefd.

In mijn eerste blog vertel ik u iets over mijn achtergrond en neem ik u graag mee naar hoe het allemaal begon.

Mijn naam is Hamdi Chalati, woon in IJsselstein met mijn vrouw Corrie en dochtertje Hannah. Ik ben in Syrië geboren en in 1992 naar Nederland verhuisd met mijn ouders en zus.  Ik ben een gelukkig, gezond en van nature optimistisch persoon. De afgelopen 10 jaar heb ik met veel passie in het bankwezen gewerkt, echter naarmate de jaren voorbij gingen, kreeg ik het gevoel meer te willen bijdragen op maatschappelijk gebied. Ik wilde me gaan richten op het ondernemerschap, met het oog op verbinden van mensen. Waar moest ik beginnen? Het is een enorme ommezwaai om vanuit een redelijk veilige wereld, uit het niets een bedrijf op te richten. Los daarvan moest ik gaan nadenken over wat mij daadwerkelijk drijft, plezier en voldoening geeft.

Om u de waarheid te zeggen, ik heb hiervoor mijn tijd genomen en zorgvuldig afgewogen wat ik wil en voor mijn toekomstige klanten wil betekenen. Ik wil een glimlach op mensen hun gezicht tevoorschijn toveren, met elkaar plezier beleven, mensen laten genieten en aandacht geven in het bijzonder. Daar is meteen het idee voor alles wat ik momenteel doe, ontstaan. Het kan de afgelopen jaren niemand ontgaan zijn dat ouderen in deze participatiesamenleving het moeilijker krijgen en steeds meer op zichzelf zijn aangewezen. Met het oprichten van Ouderen Uitstapjes probeer ik te voorzien in (latente)behoefte, mensen samen te brengen en hen vooral een onbezorgde tijd te bezorgen. Dit lijkt me fantastisch om te mogen doen.
 

Dat u mijn blog gelezen heeft, doet mij al plezier, dank u wel daarvoor. Hopelijk mag ik voor u of uw ouderen binnenkort een exclusieve dag uit organiseren!

Hartelijke groet,


Hamdi Chalati
Oprichter

Wat een energie, een enorme drive om dit goed neer te zetten! Trots op mijn man, en ik vertrouw erop dat dit een groot succes wordt!

Corrie Chalati