Mooie reacties!

Het was een heerlijke dag en jullie hebben er alles aan gedaan om het zo comfortabel mogelijk te maken.
Ik werd op tijd vanaf mijn huis opgehaald door Corrie, die als verrassing deze dag ook mee ging. Zij is serieus geïnteresseerd in deze onderneming van Hamdi, haar echtgenoot, en wilde daarom dit uitje samen met hem en ons meemaken.
In Utrecht stond Hamdi, organisator, leider en chauffeur, met zijn busje klaar met de andere medereizigsters om met zijn allen richting Rotterdam te vertrekken.

Voor extra proviand was gezorgd in de vorm van snacks, fruit en flesjes water, dit alles in een opvouwbaar boodschappentasje wat verder ook nog handig kon worden. Het kwam allemaal goed van pas en dat er aan extra water was gedacht was perfect, zeker bij zo’n warme dag als was voorspeld.

Onze reis verliep voorspoedig, we zaten in een comfortabel 8 persoonsbusje met airco en Hamdi, een gezellige en uitstekend chauffeur bracht ons regelrecht naar de haven van Rotterdam, alwaar de Zilvermeeuw op ons lag te wachten.

Het klikte goed tussen ons allen en er was al heel wat afgepraat onderweg.
Terwijl achterin het een gezellig heen en weer praten was zat ik voorin bij Hamdi en wij wisselden onze interesses uit.
Een gezellige comfortabele reis.

Op de “ Zilvermeeuw” waren we samen en vrij om met elkaar zowel binnen als buiten op het dek te vertoeven. Hamdi en Corrie waren uitstekende gastheer en gastvrouw, wisten tijdens de 5 uur durende boottocht contact met ons te houden en ook vrij te laten. Ieder naar zijn eigen behoefte.
De Lunch op de boot was verzorgd en Hamdi zorgde nog voor extra drinken, maakte foto’s en een korte video van de tocht die wij later als herinnering opgestuurd kregen.
Ook mailde hij later, op ons verzoek de mailadressen door zodat degene die dat wilden contact konden blijven houden.

Terug van het vertrekpunt in de haven konden wij weer huiswaarts keren, wederom met Hamdi als onze begeleider en chauffeur.
Waarschijnlijk waren de meesten van ons erg moe maar wel heel tevreden en voldaan over deze dag met zijn mooie en bijzondere belevenissen.

Ik heb het uitstekend naar mijn zin gehad en kijk terug op een mooie, verzorgde en bijzonder fijne dag.
Het weer kon ook niet beter en dat was dubbel boffen.
Wanneer Dhr. Hamdi Chalati deze reis niet op deze zorgvuldige manier georganiseerd had had ik deze reis nooit kunnen maken.
Wat hij voorstelde heeft hij voor meer dan 100% waar gemaakt.

Zo’n dag als deze is zeker voor herhaling vatbaar!

Nogmaals mijn hartelijke dank!

Willie.
“Fantastische dag met het varen door de Biesbosch”

Een kleine opmerking is dat het in- en uitstappen achterin de bus voor mij enige moeite kost door rugproblemen.

Succes verder en tot ziens! Phia
Het was een prachtige tocht met cijfer 9 als beoordeling op alle front..Ik zou meer van deze uitjes willen maken; het mogen ook kortere tochten zijn.Naar museum;theater,expo’s. Voor mij geld dan de vraag; als er veel gelopen wordt is er een duwer aanwezig voor mijn rolstoel.?Naar Scandinavie -Fjorden met de voorgenomen cruise vakantie ben ik van de partij, mits er natuurlijk genoeg voorzieningen zijn voor mij. Hartelijke groet, Pauline