Back to All Events

André Rieu - nieuwjaarsconcert 2018

André Rieu is terug in Amsterdam, ditmaal met een spetterend nieuwjaarsconcert!

Geniet van de unieke optredens van André Rieu, het Johann Strauss orkest, koor en alle internationale solisten. Om deze avond onvergetelijk te maken hebben wij plaatsen gereserveerd. Feest mee en geniet van de meeslepende walsen, klassieke muziek, operette en musical... een avond om niet te vergeten.

André Rieu en zijn Johan Strauss Orkest spelen op zaterdag 6 januari 2018 in de Ziggo Dome in Amsterdam.  Rieu speelde ook afgelopen januari in de Ziggo Dome en trok destijds tienduizend bezoekers. 

Voor deze gelegenheid zijn er nog enkele kaarten beschikbaar en mocht ik kaarten moeten bij reserveren, dan kan ik hier niet te lang mee te wachten. Het betreft kaarten voor 3e rang plaatsen met een goed uitzicht op het orkest. De kosten voor een compleet arrangement zijn € 120,00., dit is inclusief vervoer (ophalen en terugbrengen), versnapering en een drankje.  De locatie is goed toegankelijk voor mindervalide en er is begeleiding aanwezig.

Mijn wens is altijd geweest om het nieuwe jaar te openen met een Nieuwjaarsconcert, laat Rieuw in een persbericht weten.

Wat mooier dan in mijn eigen land? 6 januari is ook het eerste concert dat we geven in 2018 voordat we op wereldtournee gaan. Ik kijk er erg naar uit om dit samen met iedereen te vieren in Amsterdam.

PROGRAMMA
17:00 - 19:00 deelnemers worden thuis opgehaald. Wij bellen 15 min. min voor aankomst. 
19:15 u. entreebewijzen, garderobe, kluisjes, kennismaking deelnemers onder het genot van een kopje koffie en met iets erbij.
20:00 u: start nieuwjaarsconcert, spannende amuse die wilt u niet missen.

De eindtijd is variabel maar zal rond middernacht liggen. 

Praktische informatie:
Deelname kost: EUR 120,00 p.p.
Beschikbare plaatsten: beperkt
Vervoer: inbegrepen ophaal en terugbreng service aan huis*
Toegankelijkheid: Rollator vriendelijk
Plattegrond: 3e rang zitplaatsen (212) klik hier

*Woonachtig buiten de provincie Utrecht?
U kunt zich ook aanmelden als u buiten de provincie Utrecht woont. In overleg met u bekijken of ophalen past binnen de tijdsschema. Indien de reisafstand te groot is, denken wij mee in oplossingen. U kunt op eigen gelegenheid naar P&R Transferium Westraven in Utrecht rijden. Vanaf hier halen wij u op en brengen wij u terug. Uw parkeerkosten worden door Ouderen Uitstapjes vergoed. Wij brengen uw parkeerkosten in mindering op uw factuur. 

Meld u zich ook aan?


Hartelijke groet, 

Ouderen Uitstapjes.

Naam *
Naam