Back to All Events

Dagtocht Rotterdam-Biesbosch

  • rondvaart bedrijf zilvermeeuw (map)

Dagtocht van Rotterdam door de Biesbosch met de Zilvermeeuw. De 5 uur durende rondvaart vanaf Rotterdam die u niet wilt missen.

Speciaal voor die gasten die vanuit Rotterdam een rondvaart willen maken door de Rotterdamse havens en 'Nationaal Park de Brabantse Biesbosch’ is dit arrangement samengesteld. Het arrangement wordt ook wel “Rondvaart haven Rotterdam” genoemd. Dit is dé rondvaart in Rotterdam.

In hartje Rotterdam, bij de Plantagelaan (S-bocht), wordt er ingescheept. De trossen worden losgegooid en de “Rondvaart haven Rotterdam” wordt gestart. De verse koffie en gebak staan voor u klaar.

We gaan eerst een kijkje nemen in het imposante Rotterdams havengebied. Vervolgens komen we langs Dordrecht, de Moerdijk- en HSL-bruggen. Vanuit het Hollands Diep varen we de Biesbosch in. De mooiste en smalste kreekjes van de Biesbosch worden uiteraard niet vergeten. In Drimmelen staat een luxe touringcar op u te wachten. Met een ritje van een half uur bent u weer terug bij de Plantagelaan.

Programma:
08:30 – 10:00u ophaal tijd, wij bellen 15 min. voor aankomst
10:45u In hartje Rotterdam, bij de Plantagelaan (S-bocht), wordt er ingescheept
11:00u De trossen worden losgegooid. Verse koffie en gebak staan voor u klaar.
12:30u Scheepslunch wordt geserveerd*
16:00u Aankomst Drimmelen, Nationaal Park de Biesbosch
16:30u Plantagelaan (S-bocht), afronding
16:30 - 18:00u deelnemers worden thuis afgezet  

*Samenstelling lunch tijdens de rondvaart
Soep, vijf broodsoorten, krentenbrood, cake, kruidkoek, vier soorten vleesbeleg, vier soorten kaas, paté, warme snack, huzarensalade, kip/kerriesalade en eiersalade, zoet beleg met tijdens de lunch koffie, thee of melk onbeperkt.

Extra informatie inzake de rondvaart haven Rotterdam
Alleen bij voldoende deelname. Definitieve bevestiging van excursie uiterlijk 2 weken voor datum excursie. De tijdstippen zijn bij benadering, behalve de begin- en eindtijd.

Praktische informatie:
Deelname kost: EUR 99,00
Vervoer: inbegrepen ophaal en terugbreng service aan huis
Arrangement: All-In
toegankelijkheid: Rollator vriendelijk 

Woonachtig buiten de provincie Utrecht?
U kunt zich ook aanmelden als u buiten de provincie Utrecht woont. In overleg met u bekijken of ophalen past binnen de tijdsschema. Indien de reisafstand te groot is, denken wij mee in oplossingen. U kunt op eigen gelegenheid naar P&R Transferium Westraven in Utrecht rijden. Vanaf hier halen halen wij u op en brengen wij u terug. Uw parkeerkosten worden door Ouderen Uitstapjes vergoed. Wij brengen uw parkeerkosten in mindering op uw factuur.   

Meld u zich ook aan?

Hartelijke groet,

Ouderen Uitstapjes.

 

 

Naam *
Naam