Back to All Events

Italië Smaak & Stijl!, Kasteel de Haar Haarzuilen (Utrecht)

Als je aan Italië denkt dan denk je natuurlijk ook aan lekker eten, drinken en Italiaanse gezelligheid.

Het Italië evenement zal net als in de voorgaande jaren plaatsvinden in de parken en tuinen van Kasteel de Haar in Haarzuilens. Ook zonder evenement zeker een bezoek waard. Kasteel de Haar is het meest luxueuze kasteel van Nederland. Sinds 2004 is Kasteel de Haar het toneel van het Italië Evenement. Na al deze jaren van intensieve samenwerking is er een onverwoestbare band ontstaan. Het bijzondere van ‘De Haar’ is dat het kasteel ruim honderd jaar geleden geheel gerestaureerd en gedeeltelijk herbouwd werd op een manier die in Europa nog onbekend is. Het is een samenwerking waar beide partijen ontzettend trots op zijn.
Wist u ook dat 'De Haar' het grootste kasteel van Nederland is en dat het door de lezers van de Telegraaf uitgeroepen is tot het mooiste kasteel van Nederland?

PROGRAMMA

09:00 - 10:30 ophaal tijd deelnemers, wij bellen circa 15 min voor aankomst. 
11:00 - 12:00 entreebewijzen, kennismaking deelnemer in de Brasserie, onder het genot van een kopje koffie of thee met zoetigheid.
12:00 - 13:30 rondleiding Italië evenement
13:30 - 15:00 lunchen in de Brasserie
15:00 - 16:00 wijnproeverij: La Valpolicella
16:00 - 16:30 afsluiting, evaluatie
16:30 - 18:00 deelnemer worden thuis afgezet


Smaakproeverij en presentatie " La Valpolicella samen met de producent"
Proeverij van topwijnen zoals Soave Classico, Ripasso, Amarone en Recioto. Bij elke wijn wordt een uitgebreide presentatie gegeven over het, terroir, omgeving en de wijn/spijs toepassingen. Door Flavio Fraccaroli (wijnproducent) en Manlio Velli (Vino e Olio).

Het is een open feest, dus iedereen is welkom. In een ongedwongen sfeer kan genoten worden van een hapje, drankje en Italiaans entertainment De organisatie is nog bezig met het samenstellen van het programma. De namen die vast genoemd kunnen worden zijn: JP Porzio (DJ) en Gerardo Balestrieri + contrabas (live).

looptafstand: maximaal 300 meter. Hierna volgt een rustmoment.

Meld u zich ook aan?

Hartelijke groet, 

Ouderen Uitstapjes.

Naam *
Naam