Back to All Events

Keukenhof Lisse (Zuid-Holland)

Ontdek hoe bloemen ons eten en drinken kunnen verrijken!

Houdt u ook zo van eten en drinken? Dit weekend kunt u tijdens het Food & Flower Festival genieten van al het lekkers dat de verschillende foodtrucks u te bieden hebben. Wat is nou leuker dan picknicken in Keukenhof tussen de bloemen? Lounge muziek maakt de sfeer compleet. Bij de diverse proeverijen leert u door te proeven wat bloemen kunnen betekenen voor eten en drinken. Eten en drinken wordt een beleving!

Keukenhof is de plek om te genieten van miljoenen tulpen, narcissen, hyacinten en andere bolbloemen. Toonaangevende internationale media hebben Keukenhof ook dit jaar weer uitgeroepen tot het mooiste lentepark ter wereld. Keukenhof is een dag vol beleving met indrukken die u niet snel zult vergeten. Keukenhof biedt een unieke geur- en kleurbeleving, een ongekend gevoel van vrijheid, uitstekende faciliteiten, 30 spectaculaire bloemenshows, verrassende inspiratietuinen en vele bruisende evenementen. Dit alles in een 32 hectare groot historisch park.

PROGRAMMA

09:00 - 10:30 uur ophaal tijd, wij bellen u circa 15 min. voor aankomst  
11:30 - 13:00 uur kennismaking deelnemers, tijdens een lunch in het Park.
13:00 - 14:00 uur rondleiding door het keukenhof (60 min) 
14:00 - 16:30 uur wandeling en foto's. Loopafstand 300 m. waarna rustmoment volgt. 
16.30 - 18.00 uur afsluiting, deelnemers worden thuis afgezet.
 

Professionele gidsen laten u in 60 minuten de highlights van Keukenhof zien. U krijgt uitleg over de historie, het thema, de verschillende planttechnieken, de inspiratietuinen, de molen en over de verschillende bloemenshows. Dit geeft u een goede basis voor de rest van uw bezoek.

 

Meld u zich ook aan?

Hartelijke groet, 

Ouderen Uitstapjes.

Aanmeldformulier

Naam *
Naam