Back to All Events

Single dating!

  • café Eddie's Houten (map)

Single daten staat in het teken van daten en nieuwe vriendschappen sluiten.. We weten allemaal hoe lastig het is om een maatje te vinden. Iedereen heeft een rugzakje, weduwe/weduwnaar of gescheiden, dat maakt het soms moeilijk om mensen dicht bij te laten. Het ontmoeten van uw nieuwe partner is heel spannend. Vaak denken mensen dat ze het wel verwerkt hebben, totdat een nieuwe relatie hun weer bij een bepaald gevoel brengt. Praten over wat u heeft meegemaakt is heel belangrijk. De ander heeft ook een verhaal, dat kan u heel dicht bij elkaar brengen.

U bepaalt zelf wat u van deze avond maakt. Waar heeft u behoefte aan? Iemand om gezellige dingen mee te ondernemen of juist een partner waarmee u samen verder leeft. aan u de keuze.

Programma:
19:00u ontvangst bij Café Eddie's in Houten
19:15u Machtkaarten en uitleg van de spelregels met welkomstdrankje
20:00u daten en wisselen bij de ''bel''
20:35u korte pauze 10 min (misschien nog even langer praten met die leuke date van net)
21:15u  matchkaarten inleveren en gezellig na borrelen
21:45u bekendmaking matches + prijsuitreiking diner bon voor 2 personen.
22:00u afsluiting.

Iedere dater gaat zitten aan het tafeltje met het tafelnummer dat staat vermeld op de matchkaart. Het daten kan van start gaan! Iedere speeddate duurt drie minuten. Dit lijkt kort, maar drie minuten is lang genoeg om te weten of er een klik is of niet. Na iedere date geef je aan op je matchkaart middels een ja of een nee of je deze date nog eens wilt ontmoeten. Na drie minuten gaat er een belletje. De dames blijven zitten, de heren schuiven een plaatsje door naar de volgende date en de nieuwe drie minuten gaan weer in.

Vanzelfsprekend doen wij er alles aan om te zorgen voor voldoende inschrijvingen en een gelijke man/vrouw verhouding. Bij 15 personen van ieder geslacht, gaat de avond door. Als we niet aan dit minimum komen, schuiven we de avond door naar een andere datum, zodat meer mensen zich kunnen inschrijven. Als een speeddate avond niet doorgaat informeren wij u hier tijdig over.

Deelnemers ontvangen per e-mail het programma met daarbij tips en leuke vraagtechnieken.


Praktische informatie:
Deelname kost: EUR 50,00
Vervoer: op eigen gelegenheid
locatie: café Eddie's; papiermolen 3A, 3994 DJHOUTEN
Minimale leeftijd 55+
Arrangement: All-In
thee, koffie, Bier(Heinenken), Frisdrank, Wijn(rode, witte, zoete en rosé), warme hapjes, zoutjes op tafel. 

Trekt u ook de stoute schoenen aan? 

Hartelijke groet,

Ouderen Uitstapjes

Naam *
Naam
Geboortedatum *
Geboortedatum

 

Earlier Event: September 11
Vriendschappen op de Vecht
Later Event: September 21
50PlusBeurs (Utrecht)