Back to All Events

Vriendschappen op de Vecht

Speciaal voor degene die het leuk vinden om nieuwe vriendschappen of mooie herrineringen hebben aan de Vecht, organiseren wij een mooie 5 uur durende sloepentocht op de Vecht.

U maakt een prachtige en gevarieerde tocht over de Vecht langs vele buitenplaatsen en door de gezellige dorpjes Maarssen, Breukelen en Nieuwersluis, langs parken en kastelen en door eeuwenoude sluisjes. Tegenover de beschutting van de Vecht ervaart u de weidsheid van de Loosdrechtse plassen waar u tussen de zeilboten door vaart en langs eilandjes met aanlegplaatsen en recreatie-strandjes. Aan boord kunt u genieten van de gezellige sfeer onder genot van hapjes, luxe garnituur en een lekkere borrel.

Programma:
08:30 - 10:00u* ophaal tijd deelnemer, wij bellen 15 min. voor aankomst
11:00u. aanboord van
11:15u.   sloepentocht start, kennismaking met verse koffie en gebak.
12:30u.  lunchen brasserie in de omgeving
13:45u.  spel; Wat weet u van de stad Utrecht?
16:00u. sloepentocht afronding
16:30u.  deelnemers worden thuis afgezet

Definitieve bevestiging van excursie uiterlijk 2 weken voor datum excursie. De tijdstippen zijn bij benadering, behalve de begin- en eindtijd. Deelnemers ontvangen een uitvoerige programmabeschrijving

Praktische informatie:
Deelname kost: EUR 99,00
Vervoer: inbegrepen ophaal en terugbreng service aan huis*
Arrangement: All-In
toegankelijkheid: Rollator vriendelijk

*Woonachtig buiten de provincie Utrecht?
U kunt zich ook aanmelden als u buiten de provincie Utrecht woont. In overleg met u bekijken of ophalen past binnen de tijdsschema. Indien de reisafstand te groot is, denken wij mee in oplossingen. U kunt op eigen gelegenheid naar P&R Transferium Westraven in Utrecht rijden. Vanaf hier halen wij u op en brengen wij u terug. Uw parkeerkosten worden door Ouderen Uitstapjes vergoed. Wij brengen uw parkeerkosten in mindering op uw factuur. 

Meld u zich ook aan?

Hartelijke groet,

Ouderen Uitstapjes.

 

Naam *
Naam
Earlier Event: August 12
Dagtocht Rotterdam-Biesbosch
Later Event: September 13
Single dating!